Skip Navigation to Content
Home ≫ Laura Butsraen

Het zorgen voor anderen heeft altijd in me gezeten. Toen ik in 2014 voor de keuze stond om verder te studeren, was mijn beslissing voor de richting Orthopedagogie aan de Karel de Grote Hogeschool snel gemaakt. Deze richting was me op het lijf geschreven! Desondanks werd mijn honger naar kennis om mensen te helpen nog niet gestild. Daarom besloot ik na mijn afstuderen in 2017 klinische psychologie te volgen aan de Universiteit Gent. Hier ging de wereld van therapie voor me open.  

Na een fijne stage bij de Leerexpert AL4, buitengewoon lager onderwijs type 3, kreeg ik in 2021 de kans om hun schoolwerking mee vorm te geven. Sindsdien zet ik mij dag in, dag uit met hart en ziel in voor leerlingen met gedrags- en emotionele problemen.

In 2022 besloot ik om die wereld van therapie verder te ontdekken en volgde ik de opleiding ‘Kinder- en jongerentherapie en begeleiding’ bij De Leidraad. 

Ondertussen werd ik ook lid van deze praktijk Oxyjen waar ik kinderen, jongeren en hun context wil helpen om de zuurstof te vinden die ze nodig hebben om weer ruimte te krijgen voor de leuke dingen in het leven.