Skip Navigation to Content
Home ≫ Over

OXYJEN is een multidisciplinaire groepspraktijk opgericht in volle coronacrisis. De mentale belasting wordt voor veel mensen zwaarder en de nood om bij iemand terecht te kunnen, blijft groeien. De wachtlijsten worden echter langer en langer…

OXYJEN stelt zich ten dienste van kinderen, jongeren en volwassenen die hulp nodig hebben. Ons therapeutisch aanbod bestaat uit: individuele psychotherapie, partnerrelatietherapie, gezinstherapie, groepstherapie en specifieke therapeutische programma’s. Wij richten ons tot alle leeftijden: kinderen, jongeren en volwassenen.

Iedereen die werkt in OXYJEN vindt het belangrijk om mensen te ontvangen in een warme, familiale sfeer. We zien therapie als een samenwerking tussen cliënt en hulpverlener waarbij er op maat van elk individu de geschikt vorm van therapie gezocht wordt.

Iedereen bevindt zich wel eens in situaties die verstikkend kunnen zijn en soms is het niet mogelijk om hier alleen uit te geraken. Wij willen helpen om op adem te komen en met de nodige inzichten en handvaten terug de weg te hervatten.

Zit jij momenteel in een situatie die verstikkend is? Word je geconfronteerd met mentale moeilijkheden? Aarzel dan niet om onze professionele hulp in te roepen. Samen staan we stil bij de zorgen of moeilijkheden die zich op dat moment voordoen, om op adem te komen en het leven terug wat zuurstof in te blazen.